menu

jak dál?

odkazy

Plkárna

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé
Zaregistrujte se a začněte s námi hubnout!

« Nejnovejší | « Novější | Starší » | Nejstarší »

  1. 179 Lenka – 24. 2. 2016, 19:22

    Jaké klobásy?

  2. 178 hana.knoedler – 24. 2. 2016, 19:22

    ta hliva na smetane vypad uzasne tu vyzkousim.

  3. 177 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:21

    jo žampiony jsme měli taky a právě,že jsem s tím byla spokojena tak bych šla do toho znovu

  4. 176 hana.knoedler – 24. 2. 2016, 19:20

    Diky Leni to vypada dobre,jen ja klobasy nejim.Ja mam ted cistici obdobi,detoxuju.

  5. 175 Lenka – 24. 2. 2016, 19:19

    Hlívu jsem ještě nepěstovala. Jenom žampiony. Koupila jsem si ten pytel, co se dává střídavě do sklepa a do kuchyně. Úroda byla velká, a až to odrodilo, rozsypali jsme to na trávník na zahradě. A asi dva roky nám tam rostly žampiony ve velkém.

  6. 174 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:19

    dávám plusové body

  7. 173 Lenka – 24. 2. 2016, 19:18

    Všechno tohle je moc dobré.

  8. 172 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:18

    Leni a už jsi pěstovala hlívu?nebo jen kupuješ?my jsme jí měli a právě zvažují,že si jí objednám zase a zkusím něco vypěstovat

  9. 171 hana.knoedler – 24. 2. 2016, 19:18

    Leniii tak mu udelaj rizek jakej svet nevidel...

  10. 170 Andula01 – 24. 2. 2016, 19:18

    Hani předem se nevaří dává se tóny cibulku jako masový jen bez masa

  11. 169 Lenka – 24. 2. 2016, 19:17

    Guláš z hlívy

  12. 168 Andula01 – 24. 2. 2016, 19:17

    Taky dělám zhlivy polivku i ten guláš a je to dobrota

  13. 167 Lenka – 24. 2. 2016, 19:17

    Snažím se vyguglit nějaký řízkostrom, ale nemůžu nic najít. Mám synovce řízkožrouta, to by byl úžasný dárek k narozeninám.

  14. 166 hana.knoedler – 24. 2. 2016, 19:17

    me delate zase chute co hlivu take miluji,jak ho delate,normalne jako gulas jen misto masa hlivu?A musi se predem uvait?

  15. 165 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:16

    jojo vešky,ale aby nepřibyly i blešky....to už by fakt bylo..........

  16. 164 hana.knoedler – 24. 2. 2016, 19:16

    mela jsem telefon

  17. 163 Lenka – 24. 2. 2016, 19:16

    No to je řeč. Hlívový guláš miluju.

  18. 162 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:15

    gulášek raději z hlívy to není tak nebezpečné

  19. 161 Lenka – 24. 2. 2016, 19:14

    Vešky!

  20. 160 Lenka – 24. 2. 2016, 19:14

    Já vím, Andulko, to bylo na ty srnky vběhnuté do cesty.

  21. 159 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:14

    se nám ty holky nějak vytratily a co Janinka,že by ještě chytala blešky

  22. 158 Andula01 – 24. 2. 2016, 19:13

    Leni tak ten guláš bych si dala ,,,ale dietní taky není

  23. 157 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:12

    No LENI naštěstí nééé,ale polilo mně horko...

  24. 156 Andulka02 – 24. 2. 2016, 19:11

    řízeček múže být i zeleninový, já dnes měla karbošky z květáku,mrkve .cibulky a bylinek a byli mňam.mňam

  25. 155 Lenka – 24. 2. 2016, 19:11

    Takže bude srnčí guláš?

« Nejnovejší | « Novější | Starší » | Nejstarší »